11111

Over mij

Even voorstellen…

Annette geschiedenisMijn naam is Annette Timmer en ik ben 54 jaar oud. Als derde generatie paardenvrouw kan ik zeggen dat paarden mij al in de baarmoeder levenslessen hebben meegegeven. De zorg voor hen laat mij nog steeds iedere dag opstaan. Hun liefde laat mij leven vanuit mijn hart. Vanuit mijn levenslessen ontstond bij mij een bijzondere vorm van bewustwording. Ik leer met de dag. Ik ben hoofdzakelijk vanuit mijn diepste gevoel gaan leven en werken.

Vanaf mijn 17e tot mijn 30ste levensjaar heb ik in Frankrijk gewoond. Vele uren heb ik mogen kijken en werken met mensen die meereden in de absolute top van de paardensport (zowel dressuur als springen). Ik mocht paarden verzorgen en trainen. Vele jonge paarden heb ik opgeleid, net als paarden met mentale en/of fysieke klachten. Hierbij werkte ik nauw samen met dierenartsen. In Frankrijk heb ik mijn hippische diploma behaald en ben ik onder andere ook paardrijlessen gaan geven. Dit om uit te leren leggen hoe je als ruiter een eenheid met je paard kunt worden vanuit wederzijds vertrouwen.

Annette en Nirvana springenZelf heb ik ook wedstrijden gereden, voornamelijk als springruiter. Alle paarden waarmee ik heb gewerkt, hebben mij veel geleerd. Toch is mijn nummer 1 leermeesteres Nirvana. Haar heb ik 20 jaar geleden geboren zien worden en mee mogen samenwerken tot op de dag van vandaag. Met haar ervaar ik het ultieme gevoel van eenheid, balans, kracht en verbinding. Thuis en op wedstrijden.

14 Jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van de studie iriscopie voor mensen. Later ben ik de studie iriscopie voor paarden gaan volgen in Engeland en Amerika. Een nieuwe wereld ging voor mij open! Inmiddels ben ik ruim 1000 paardenogen verder en nog iedere dag zie ik de bewijzen en resultaten van de iriscopie.

Thuis houd ik mij al jaren bezig met het maken van energetische sieraden. Ik werk met leer, paardenhaar, edelstenen en ornamenten. De sieraden maak ik intuïtief met veel liefde en verbinding.

Graag deel ik met anderen de door mij opgedane kennis en ervaring. Mijn werk met paard en mens is holistisch. Zowel vanaf de grond als rijdend, fysiek en psychologisch. Ik geef individueel en in groepsverband les. In de nabije toekomst ga ik meerdaagse cursussen en trainingen geven.

Annette en Dahli