11111

Lessen/Cursus


 • Het geven van springles is mijn passie. Ik deel graag mijn opgedane kennis en inzichten met mijn leerlingen. Op dit moment geef ik springles aan diverse combinaties op verschillende niveaus. Daarbij geef ik zowel groeps- als individueel les. Tijdens het lesgeven maak ik gebruik van de door mij ontwikkelde LVK methode:

  • Luisteren
  • Voelen
  • Kijken

   
  Op deze manier leer ik mijn leerlingen om zich te verbinden met hun paard.

  Je luistert naar je gedachtes.
  Je voelt wat er in je lichaam gebeurt.
  Je kijkt wat er om je heen gebeurt.

  Je luistert naar je paard.
  Je voelt wat er met jullie gebeurt.
  Je kijkt wat zijn reactie is.

  Ik houd ervan om verbinding te maken met de paarden waarmee ik samenwerk. Dit is iets wat je moet leren. Samen leuke dingen doen of werken. Je krijgt dan een band zodat je je kunt gaan verbinden. Uiteindelijk leer ik mijn leerlingen ontspannen een ‘aangespannen’ paard te rijden die op hen let en die de omgeving in vertrouwen tegemoet gaat, omdat hij weet dat hij zijn ruiter kan vertrouwen. Dit alles kan in samenspraak met het paard.

  Springen moet voor de ruiter en het paard een aangenaam spel zijn, waarbij zowel lichaam als geest wordt gestimuleerd. Voor mij als instructrice is het geweldig om hier mijn bijdrage aan te kunnen leveren!

  Heeft u (of jullie) interesse in persoonlijke begeleiding door mij? Neem dan alstublieft contact met mij op via de contactpagina op deze site of via telefoonnummer 06 – 55 70 23 03


  lesgeven 1     lesgeven 2


 • In de nabije toekomst wil ik ook graag (meerdaagse) trainingen organiseren.

  Hierover binnenkort meer informatie!